Aug 10, 2008, 10:37 AM

"Говори ми за любов!" 

  Poetry » Love
768 0 4
Когато сутрин будиш ме с целувка,
ти казваш, че за мене на всичко си готов,
когато тихо гледаш ме от стола,
"Говори ми за любов!"

Когато болка силно ме притиска
и ти "лекуваш" ме с нежен зов,
и сълзите по лицето ми се спускат,
"Говори ми за любов!"

Когато мъка душата ми е обвила
и злобата гледа ме с поглед суров,
и сърцето ми нежно на топка се е свило,
"Говори ми за любов!"

Когато на лицето ми грее усмивка,
"родена" от милия ти благослов,
подари ме с нежна прегръдка и
"Говори ми за любов!"

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??