Jul 5, 2011, 7:54 PM

Град на любовта 

  Poetry » Love
595 0 3

О, мой вечен град на любовта,

хем си близо, а си тъй далече,

с теб, знай, по-различен е света,

зеницата ми те поглъща всяка вечер.

 

Твоите вълшебни светлини

се отразяват в мънички светулки,

водещи ме към ядрото ти свято,

изпъстрено с безбройни влюбени сърца.

 

Виж ме сега, идвам към теб,

следвам инстинкта за свобода,

по пътя хладен капят момини сълзи,

а дивата роза в съня си цъфти.

 

Усещам близо чакащи ме устни

и слушам нотите на жадна душа,

тези мигове са видимо късни,

но все пак ме теглиш под венчилото

на нощта.

 

Неуспешно се пробвах да бъда сама -

в чужди ръце и в дъжд от сълзи,

но ти все ме чакаш някъде там,

а аз вярвам в теб, мой вечен

град на любовта.

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??