Jul 6, 2018, 10:19 AM

Градска жега 

  Poetry » Other
367 0 4

Въобще не мислех днес да ви разказвам,

музата ми съвсем се изпари.

От тия жеги истински се смазвам,

не правя нищо, толкоз ме мързи.

 

Какво ми трябва в тоя припек, задух,

освен да си отворя бири три

и да лентяйствам търсейки прохлада,

по мене всичко вече се топи.

 

В притихнал парк под сенките да крача

и после без да мисля, ей така

да скоча във фонтан, щом падне здрача.

Не искам друго в тая мараня.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??