May 27, 2010, 9:30 AM

Градушкино - микс 

  Poetry » Love
545 0 12

Градушкино - микс

Във теб "се спъна" пишещият мъж...
"Две думички" в краката ти останаха...
"Последните акорди" влюбен дъжд.
"Два нежни полутона" на пианото.

"Сънувам те, когато си измислена."
"Сънувам те и в шепот те създавам."
"Сънувам те и млада и разлистена".
Сънувам те, когато се разпадам...

"Сбръчка се до сиво и грозно сатена."
"Надипли се страшно в облаци тежки".
Нещо изтряска. "Небето простена",
а блясък в очите "разкъса ти дрешката"...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??