27.05.2010 г., 9:30 ч.

Градушкино - микс 

  Поезия » Любовна
546 0 12

Градушкино - микс

Във теб "се спъна" пишещият мъж...
"Две думички" в краката ти останаха...
"Последните акорди" влюбен дъжд.
"Два нежни полутона" на пианото.

"Сънувам те, когато си измислена."
"Сънувам те и в шепот те създавам."
"Сънувам те и млада и разлистена".
Сънувам те, когато се разпадам...

"Сбръчка се до сиво и грозно сатена."
"Надипли се страшно в облаци тежки".
Нещо изтряска. "Небето простена",
а блясък в очите "разкъса ти дрешката"...


© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??