Jan 23, 2009, 7:53 AM

"... Градът" 

  Poetry » Other
544 0 1

                                   С всяка следваща крачка.

                                       С всеки следващ път.

                                          Погледът се спира

                                            далече, далече

                                                     от...

 

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??