23.01.2009 г., 7:53 ч.

"... Градът" 

  Поезия » Друга
507 0 1

                                   С всяка следваща крачка.

                                       С всеки следващ път.

                                          Погледът се спира

                                            далече, далече

                                                     от...

 

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??