Dec 9, 2007, 11:30 AM

Грандомания 

  Poetry » Phylosophy
857 0 6

Този свят е пълен

с грандомани,

мила мамо,

на които нищото

им е голямо!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??