Aug 29, 2009, 12:06 PM

Граници 

  Poetry
419 0 5

Две полутония,

в няколко мига събрани.

Върху листа за ноти,

с четвъртинка луна.

Доближили

несъществуващи граници -

тук-там, преди–сега -

в звездопаден мираж.

И пробягващи откъслечни тонове

с опониращи знаци,

които привличат -

като някаква позабравена

мелодия

на сърцата, в такт.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??