Feb 6, 2022, 11:13 AM

Греховно вино 

  Poetry
359 2 5

 

Отпих от отлежалото ти  вино

удавeна  в очите ти сапфири.

А  погледът със който подлуди ме

разпали в мен  огньове   диви.

 

Не знаех накъде да се обърна

душата ми  жадувала  е  теб

налей  от старото си  вино

и  слеем се в безпаметно небе

 

Лудо  вино  безумството  родило

сладостно  във вените  е спряло.

Лепнат устни топли и тръпчиви

по телата от любов замрели.

 

Опиянена  люшка  ме жарава...

а сърцето птица в гръд  стаена,

гони висините да  политне 

пърха сладостно, страхува се, не смее.

 

Пак опий ме, не, недей отлага.

Аз магьосница съм в тялото греховно.

Тази нощ е наша, нощ забрава.

Жадни да изпием времето любовно.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??