May 26, 2017, 12:16 AM

Грешка 

  Poetry » Free verse
462 2 4

Не е грешно в тоз живот да се греши,
грешно е да не разбираш къде и как си съгрешил.
Да не казваш "Извинявай!" и "Прости!",
ето с това  често се греши.
Всички сме хора,
нека да не се виним,
толкова по-човешко  е да си простим.
Важното е да се учим, и да бъдем по-добри,
човек без грешка няма,
безгрешните наричат ги Светци.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??