Прибоят на вълните е пристанът за нас,
погалил ни душите с неустоимата си страст.
Прекрачили закони, задръжки, правила,
не чувстваме виновност със голите тела.
Безумно е, така е, но стига правила,
човешко е, аз зная, и грях не е това.
© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.