The work is not suitable for people under 18 years of age.
Мечти, мечти, мечти.
Съдби, съдби, съдби.
Глупост, пошлост, суета,
нищета, порочност, "въдица" –
безпътица.
Кристал, метал, олово –
няма нищо ново.
Добре забравено,
е старото
откритие –
събитие...
Съновидение.
Вдъхновение –
без дихание
и без препитание.
Знание
в незнание –
здание порутено,
от съзаклятие
с понятие
и с нежност срутено...
По невнимание.
Изход –
възход.
Падение –
поколение без значение
и смелост без милост.
Хазарт, арт,
изкуство –
в русло.
Наклонение
към поведение –
безпримерно и позорно,
илюзорно,
смешно,
неплодотворно,
капилярно,
венозно,
капризно,
вулгарно,
скуизно.
Път в безплътица –
плът в безпътица.
Докосване –
хит на пазара.
Спиртосване –
като попара,
в утро...
Закуска “ин витро” –
поквара,
от огън и пара.
Умора –
хитро упование,
на страдание...
Заблуда вечна
и безконечна.
Пулсираща точка –
плочка за памет...
Памфлет със сюжет –
три букви:
Х, У, И.
Послеслов
с надслов:
Хляб.
Успех.
Имот.
В добавъчност,
малка остатъчност –
пари,
публичност,
вечност...
Безконечност –
Хамлет изгаря се,
стапя се в течност,
прах, пепел и дим.
- Комин след теб!
И Амин..
© Бостан Бостанджиев All rights reserved.