Пияните от болка, наричани са луди...
просяци за обич, протегнали невидими ръце...
Единственото им богатство отляво в гърдите тихо бие,
едно умиращо в глупав Свят сърце...
Пияните за нежност, гротески в тъжен образ
осмивани с кикот във метален звън,
единствената им утеха - болка в малки глътки,
едно умиращо в кален Свят дете....
автор: Моника Стойчева
01.12. 2013г.
© Моника Стойчева All rights reserved.