May 6, 2013, 12:04 PM

Групово нападение 

  Poetry » Other
470 0 0

Заприличаха ми
на бесни скинари.
В малките часове на нощта
се нахвърлят да бият
сънените клошари
и разритват кашоните им
- постелки за през нощта.

И дори и порядъчен
минувач го отнася -
без значение мъж ли е или жена.
Най-добре -
без излишни движения в здрача,
докато отмине пиянската им тълпа!

А на сутринта
до входовете какво остава?
Едно куче, дето лиже
кървавите следи,
двама-трима пияници,
една съмнителна дама
и свидетелите,
които от прозорците гледаха,
с подкръжени очи.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??