Dec 19, 2007, 11:51 AM

Грях 

  Poetry
783 0 2

Грях ли е, че те обичам,

грях ли е, че след тебе тичам?

Грях ли е, че съдбата ни разделя

и живота ни предопределя?

 

 

Но какво греховно има в това,

да се обичат две влюбени  сърца?

Макар да бъдат разделени,

те един за друг са определени!

 

 

Грях ли е, че един за друг копнеят

и чувствата не могат да владеят?

Ако грях е любовта,

значи грях е и света!

© Мариета Байкушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Подкрепям мнението на Ани!!!
    Поздрав за хубавия стих!!!!
  • Любовта не е грях, а свято чувство!
Random works
: ??:??