Sep 21, 2006, 8:17 AM

ГУЗНИТЕ... 

  Poetry
718 0 11
Гузните




Гузните се мятат

като демони от кръст,

трижди трескаво пресмятат

подготовката за мъст.

Не забравят и злорадстват

чувайки погрешен тон,

в раните вампирски блудстват

виждайки неволен стон.

Вирусно заразни паразити

дращят в карантина скрити.

Знайте, слава Богу, има лек-

-нетърпимост в честния човек!




ЧАР...21.09.06........подметнато на непосилните безсилия







© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??