Sep 1, 2012, 10:55 PM

Гваш 

  Poetry » Love
386 0 1

Гваш

 

В цигарения дим изгаря

последният диптих –

рисувах паметно и дълго

две линии и две тела,

души от туш и акварели,

духа в разлетите петна...

Ще избледнее светлото

в двустишие

и тъмните бои без страст

ще  угасят два въглена

до мъртво черни истини.

Утре е поредният сеанс

в галерията на живота.

Ние с теб сме излишните.

Нарушихме основно условие –

да се нарисуваме с обич.

 

© Златина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??