Nov 9, 2010, 10:39 AM

Х път 

  Poetry
563 0 0

Тъпча меко с топли чехли

по изскочил, счупен прешлен.

Обещавам, ще боли, но малко,

обещавам, ще премина гладко.

Без болка, или пък за кратко.

 

Не ме гони, аз искам само

да почувстваш близостта, която

знаеш, че тежи приятно,

но ранява, ако се отдръпнеш рязко.

 

Не ме гони, аз тъпча нежно,

без чехли,

без ЧЕ и без ЛИ,

без съюзник,

Х е кръсто-Пътят ми - ТИ.

 

2010г.

© Невена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??