Apr 26, 2008, 6:37 PM

Хайде, Шаро 

  Poetry » For kids
872 0 15
Хайде, Шаро, прибери се.
Вън е вече тъмно.
Господ сам ще навести ни
утре щом се съмне.

Туй, що чуваш са камбани.
Не, не се озъртай,
че до заран ще настанат
най-велики нощи.

Ще угаснат светлините,
камък ще отместят.
От небето ще яви се
сам Исуса Христа!

Ще възкръсне зарад нази.
Шаро, не унивай.
Той от всичко ще ни пази
ти... не се покривай.

Хайде, Шаро, прибери се.
Вън е вече късно.
Господ сам ще навести ни,
няма що да зъзнеш!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??