Dec 24, 2007, 11:21 AM

Хайде всички край елхата 

  Poetry » White poetry
8980 0 24
 
Хайде всички край елхата
да си стиснеме ръце.
Да погледнем към гората
и да тропнеме хорце!
       
Там сияние прекрасно
озарило е нощта.
Там, на колесница златна,
Коледата е дошла!
       
Във чорапчетата сложил
лакомства и сладък лед.
За големите предвидил
здраве, сили и късмет!
       
Хайде всички край елхата
да потропнеме хорце
и пред бъдника да бъдем
с най-доброто си сърце!
  
Желая на всички откровенци най-красивата и истинска Коледа!
Нека всяка снежинка, която пада от небето, бъде една ваша сбъдната мечта!
 Наздраве!


 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??