Dec 21, 2013, 10:02 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
502 0 3

слънце от камък

наблюдава от снимка

 

разкъсващ спомен

 

PS. www.youtube.com/watch?v=Tj96QFzOL5Y

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??