Dec 16, 2007, 8:44 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
998 0 18
Птица трепери
Плачат само капчуци
Ангел в снега

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??