Feb 19, 2010, 1:56 PM

*** (хайку) 

  Poetry » East forms
752 0 12

 

 

 

Тътен на буря.

Вихър, порой и сумрак...

Тревожни птици...



Музика >>>





© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??