Dec 16, 2007, 12:07 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
720 0 18

                            

                                                                                                         На Гаргантюа!!!

                                                                                                              1-ви опит

  Криле на ангел.

Прекършени от злоба.

Роди се прошка.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??