Aug 20, 2009, 12:13 AM

хайку 

  Poetry » East forms
575 1 7

 

 

Моето сърце

във кръв обляно плаче...

осъдено е.

 

 

Виновна пред теб

разпъната на кръст съм...

горя на клада...

 

 

Порочна жена

страстна, необуздана...

грешница съм аз...

 

 

                         

Песен >>>

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??