Jan 24, 2009, 1:38 PM

хайку 

  Poetry » East forms
758 0 2
Северен вятър.
Фарът проблесна за миг.
Не спря да духа...

© Йордан Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??