Feb 11, 2009, 12:52 PM

хайку 

  Poetry » Love
434 0 1

Златен лист.

Настъпила есен.

Отронени спомени.  

 

 

 

 Бурно море.

Черна озъбена бездна.

Побъркваща безнадеждност...

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??