Feb 6, 2013, 3:03 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
650 0 8

 

 

                        

                         ***

                         моя България

                         от картина на Майстора -

                         търкулната ябълка

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??