Jun 8, 2013, 6:53 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
582 0 9

 

                      * * *

 

                      майски дъжд...

                      преливат локвите

                      от липов чай

 

                                                 08.06.2013 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??