Jun 10, 2014, 7:09 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
473 0 6

 

 

                листопад...

                всеки ден мета по малко

                сянката на ореха

 

 

                игра на семейство -

                около пръста на момичето

                зелена тревичка

 

 

               Двете хайку са с Първа награда от Седмия национален конкурс за хайку 2014 г.

 

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??