Dec 3, 2017, 11:46 PM  

Хайку 2 

  Poetry » East forms
775 0 6

Дъждовна капка.

Вали във мен тъгата.

Болка за любов.

 

 

© Fairy All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??