Dec 6, 2018, 12:05 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
463 0 2

Рибарят улови

първата си риба.

Вълнѝ в езерото...

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??