Nov 20, 2006, 1:25 PM

Хайку - Циганско лято 

  Poetry
735 0 3
  
 
                      две

             двамина с теб 
               утъпквахме пътека
                 две пълни луни ...

               две хризантеми
                с две пчелици мили,
                   циганско лято...

                    двамина с теб
                      ще се завърнем скоро,
                         две тежки зими...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??