Nov 26, 2007, 9:10 PM

Хайку (Из "Животът, какъвто е") 

  Poetry » East forms
656 0 9
 

 

болка на струни

разкъса нощния мрак...

 

затихна сърце...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??