Oct 22, 2022, 8:51 AM

...Хайку стихокъртачка 

  Poetry » Humour, East forms, Other
249 0 2

Карам камара

дърва с карма. Вардаа!

Кравата крадла

       Клара-Карла

                  с резачка...

 

https://www.youtube.com/watch?v=SD8E_eF9KkM

© Мария Димитрова All rights reserved.

Ранна утрин след безсънна нощ.
От градинката зад блока
се разнесе звук досаден…
на … резачка за дърва.
Гражданинът безпощаден ...
  322  17 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??