Jan 20, 2010, 9:46 PM

Хайку (за живота) 

  Poetry » East forms
1095 0 1

Нощ ала и ден
тъма проблясва нейде
ражда се живот

Капчица порой
отровени викове
и после потоп...

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??