Жената – неразгадаема книга без начало и без край!
Жената – експлозия, взрив от неясни емоции!
Жената – опустошителна буря!
Но и тя, жената – тази, при която винаги се завръщаш,
защото Тя е тази, която носи топлината, нежността, защото с Нея идва
Любовта!
© Стелияна Колева All rights reserved.