Jul 11, 2010, 8:09 PM

Харесваш ми 

  Poetry » Love
1852 0 2

харесваш ми, защото си естествена,
защото погледът ти излъчва доброта,
защото устните ти са така розови,

харесваш ми, защото си енергична,
защото очите ти винаги са лъчезарни,
защото устните ти са така прекрасни,

не мога да спра да се радвам на твоите очи,
така изразни, красиви и сини очи,
погледът ти е достатъчен да ме накара да потрепна,

а гласът ти ме подлудява,
кара ме да се чувствам превъзбуден,
кара ме да се чувствам специален,

харесваш ми толкова много,
че когато съм до теб, усещаш напрежение,
усещаш нежност и страст,

не мога да спра да мисля за теб,
не мога да спра да те желая,
не мога да спра да те обичам.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??