Oct 1, 2007, 8:49 AM

Хармония 

  Poetry
603 0 5


 Тъгата ми заспива в твоите длани,
 след миг събуждаш Радостта,
 душата ти лекува моите рани,
 сърцето ти ме прави по-добра.

 Поглеждам те - в очите ти се взирам -
 омайват ме,  потъвам в топлина.
 Усещам с теб, че всичко имам -
 Любов и страст, и красота . . .

 Ръцете ти - ръцете ти грижовни
 обсипват ме с прегръдки във нощта,
 а изгревът е приказно любовен.
 Със теб посрещам утринта . . .
 
 А обедите - с тихите разходки
 И вечерите - с тиха добрина . . .
 "Обичам те - аз тихо ти прошепвам. -
 Обичам те - променяш ми света!"

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??