Недейте да рушите тишината,
безсмислените думи нямат стойност.
В безмълвието има нещо свято,
от много думи лъха непристойно.
Хармонията винаги е тиха,
това е свръхдихание кармично.
Енталпия от топлина пропита,
въздигане извън предел - мистично.
Защото тишината е красива,
тя сила е и искреност, и вяра.
Да чуваш себе си, какво по-живо?!
Инстинкта да откриеш свойта мяра!
© Данаил Таков All rights reserved.