May 14, 2016, 10:27 PM

Хей, Любов.. 

  Poetry » Love
486 0 1

Хей, ти - досаднице такава,

днес отново неканена си дошла.

Кажи ми как умора нямаш?

Или харесва ти това -

да късаш моите нерви,

да ми крадеш съня,

мислите ми да преплиташ

(как полудявам от това),

своето име да забравям

щом неговото ми е в ума,

и с теб денонощно да се борим..

Стига толкова война!

Отказвам се - превес ти взе.

Любов, честито - победи

и днес залъга моето сърце

в твоя ритъм да тупти!

 

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??