Feb 13, 2010, 11:17 AM

Химия, не съдба 

  Poetry
455 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=xxyYhhz-lp0

 Снимки... Загнездени, вградени, по рождение.
Превръщат образа ти в иконостас
и чакат пред теб да се прекръствам с вълнение.
Атеист. Отдавна знаеш каква съм аз.

Не те разбрах. Себе си също не разбрах.
А мразя да бленувам за привидения.
Но не умрях, за тебе не умрях.
А вродено ми е да търся възкресение.

И снимки... Още си загнезден,
а толкова се борих да те изтръгна.
Химична експлозия, а не знак звезден.
Ти си единственият, който разби сърцето ми, без в тебе да съм влюбена.

12.02.2010
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??