Mar 9, 2013, 6:41 AM

Хитрицата 

  Poetry » Other
466 0 0

Хитрица, хитрица далновита

пак в клони, в клони ме оплита.

Няма да ядеш вечно ти

от мойта кръгла пита.

Хитрица, стига ме оплита!

© Тео Кол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??