Jun 27, 2008, 5:30 PM

Хладна си... 

  Poetry
619 0 3

ХЛАДНА СИ...

 

Хладна си
кат хладен морски бриз,
морен съм
кат потен стар корсар,
смееш се
кат Омировата сирена,
вързан съм
кат Одисей на грота.
Жаден съм
кат Дантес там, във Ив,
гладен съм
за твоя порив жив.
Няма край
терзанието в хомота!

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??