Feb 7, 2013, 12:40 PM

Хоризонт 

  Poetry » Phylosophy
695 0 2

           ***

Самохоризонт:

шпионка на врата,

залостена отвътре...

© Роза Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??