Sep 21, 2006, 8:16 AM

horse 

  Poetry
643 0 2
Белите коне оседлай, за път се стягай, пробивай чрез мен, пробивай чрез мен: ще те откарам с лодката на сънищата в страната на спомените. Там, където бяха и ще бъдат, и са. Разкопчай циповете на стандарта, нашият ред чака отпред. Белите коне оседлай, циповете разкопчай, скочи от скалата право в реката на сънищата, където с лодката ще те чакам, за да те откарам там, където те бяха и ще бъдат, и са.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • еее писателче за пръв път бате чувам хубаво от теб мерсии мерси
  • Какво предизвикателство!...
    бели коне...
    лодка на сънищата...
    страна на спомените...
    Главозамайващо... Изкушаващо...
Random works
: ??:??