Jan 9, 2013, 6:46 PM

Храбрец 

  Poetry » For kids
541 0 8

Чичо Мравчо със децата
броди бодро през гората,
с двете мравчета щастливи
със усмивки закачливи.
По пътечката позната
крачат бодро и подскачат,
във редичка наредени,
с него мравчета засмени.
Малък Мравчо пак се пери:
"Няма ли да се намери
по-голям юнак от мен,
силен, здрав и закален?!
Само със един замах
как ще го съборя, ах...!"
Нещо в храсталака пукна,
Мравчо през главица хукна...
"Тичайте, това е мечка!"
Всъщност... 
бе настъпил клечка...

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??