Jun 20, 2009, 11:08 PM

Храм 

  Poetry
562 0 13

Метален звън на църковни камбани,

пурпурен дъх в тежки гърди,

тъжни очи в сълзи обляни,

олтар на мрачните дни.

 

 

Тънки свещи запалени,

каменни тъмни стени,

мраморни плочи окаляни,

черни нощи и дни...

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??