Jun 18, 2009, 11:25 AM

Храм на душата 

  Poetry
868 0 10

Нежна нощ, танц безкраен,

сън за теб и сън за мен,

миг красив и миг незнаен,

миг от щастие пленен.

 

Врата отворих и влязох безмълвен,

прекрачих прага на храм

и с топли чувства изпълнен,

усетих някъде плам.

 

Наоколо свещи горяха,

гореше и мойто сърце

и ласкави две ме държаха

твоите страстни ръце.

 

Дали сгрешил съм безспорно,

дали някому нещо дължа,

нахълтвайки тъй безпризорно

в Храма на твойта душа?!

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??